Wat doen we?
Straalservice Gielis is dé toonaangevende specialist voor industriële reiniging van wegen, vloeren, tunnels, bruggen, landingsbanen, gevels, en nog veel meer.

Hoe doen we het?
Straalservice Gielis pleegt het onderhoud voornamelijk door oppervlakte behandelingen:
stralen, frezen, schuren, hydrojetten, gritstralen, hogedrukreiniging, strippen. Maar dan wel met ongekend krachtige, snelle en kwalitatieve apparatuur welke voor een groot deel in eigen huis is ontwikkeld. Straalservice Gielis zorgt dat onderhoud aan vliegvelden korter duurt (én beter wordt opgeleverd) en winkels sneller kunnen openen. Pure winst dus, want tijd = geld !

Voor wie? (welke klanten bellen ons?)
De opdrachtgevers van Gielis Straalservice zijn eigenaren / beheerders van vastgoed, luchthavens, Rijkswaterstaat, Gemeentes, Provincies, wegenbouwers, aannemers, woningcorporaties etc..

Waaruit bestaat het ‘onderhoud’?
Wegen worden gereinigd en opgeruwd, de weg wordt klaargemaakt voor direct gebruik, tunnels en bruggen worden schoongemaakt om gecoat te worden, van landingsbanen wordt rubber en loszittende stenen / gruis weggehaald en totaal schoon opgeleverd. De textuur wordt weer op orde gebracht. Met waterjetten kan beton tot achter de bewapening worden weggehaald, vervuiling op gevels wordt gereinigd, enzovoort.

Waarom doen we wat we doen?

  • Het geeft enorme voldoening om te zien hoe een object opknapt na een behandeling.
  • Met het verlengen van de levensduur van een object draagt Gielis tastbaar bij aan duurzaamheid.
  • De beste willen zijn: met het innovatieve en deels zelf-ontwikkelde machinepark zijn we beduidend beter én sneller dan elke concurrent. Door inzet van doorontwikkeld gereedschap en productieve systemen is Straalservice Gielis ook vaak de goedkoopste.
  • Het is gewoon iedere dag een feestje om met het allerbeste materieel te werken !

Wie zijn wij?
Sinds de oprichting, zo'n 25 jaar geleden heeft Gielis Straalservice zich ontwikkeld tot het meest innovatieve en kwalitatief hoogwaardige bedrijf in haar branche. De onderneming bestaat voor 100% uit enthousiaste vakmensen. Zij willen jou het vak graag leren en met hun aanstekelijke gedrevenheid gaat dat bijna vanzelf ! Jack Gielis is oprichter, naamgever en eigenaar van het bedrijf maar geen ‘directeurs type’. Hij werkt letterlijk het liefst aan de weg en in de werkplaats aan nieuwe technische oplossingen voor de klanten.

Wie ben jij? Tijd om kennis te maken?
Steeds meer klanten bellen Straalservice Gielis. Daardoor is er plaats voor diverse machinisten voor verschillende type machines maar ook voor mensen in de werkplaats.
Je wordt opgeleid binnen het bedrijf: “on-the-job”. Ook is er kans om je vrachtwagen rijbewijs te halen via Gielis Straalservice. We streven er naar om je in enkele jaren klaar te stomen als “allrounder”.

Elke dag een feestje? Werken met de beste machines? Voldoening van jouw werk? Werken in een hecht, enthousiast en collegiaal team? Volop afwisseling?

→Neem dan nu actie en solliciteer op één van onze vacatures !